Ростислав Фук

У Тернополі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого Героя Віктора Мельниченка (фото)

33-річний Герой Віктор Мельниченко загинув 13 лютого, виконуючи бойове завдання під Бахмутом

Меморіальну дошку в пам'ять про загиблого співробітника спецпідрозділу Віктора Мельниченка встановили на фасаді адмінбудівлі управління КОРД. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, 33-річний Герой Віктор Мельниченко загинув 13 лютого, виконуючи бойове завдання під Бахмутом на Донеччині. Попрощалися із бійцем 16 лютого.

Пам'ять бійця хвилиною мовчання вшанували керівники обласної поліції, військової адміністрації, рідні, колеги та товариші.

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять справжнього воїна, бійця, який віддав своє життя за мирне небо, за свободу та цілісність нашої України. Нещадна війна забирає кращих, відважних, сміливих… Боляче, сумно, але пам'ять робить нас сильнішими», - наголосив начальник Нацполіції області Віктор Зюбаненко.

Стати поліцейським – було мрією життя Віктора Мельниченка. В органах внутрішніх справ він служив з 2008 року. Пройшов шлях від співробітника поліції охорони до старшого інспектора корпусу оперативно-раптової дії ГУНП в Тернопільській області. Фанат своєї роботи, наполегливий, цілеспрямований, – так про нього відгукуються побратими.

Як писав Терен, у липні спецпризначенця відзначили посмертно орденом «За мужність».

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео