Ростислав Фук

У Тернополі виявили факт продажу алкоголю в нічний час

Правопорушення зафіксовано в одному із магазинів, що на  проспекті Степана Бандери

Під час проведення обстеження торговельних закладів Тернополя 1 листопада працівники управління муніципальної інспекції виявили та задокументували факт реалізації алкогольних напоїв у заборонений час. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Правопорушення зафіксовано в одному із магазинів, що на  проспекті Степана Бандери.

Муніципальні інспектори оформили адміністративний протокол за частиною 2 статті 156 КУпАП, який передадуть на розгляд до уповноважених органів, з метою накладення штрафу в розмірі від  6800 до 13600 грн.

В управлінні муніципальної інспекції нагадують, що відповідно до Протоколу засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонено продаж алкогольних напоїв в закладах торгівлі та ресторанного господарства на території Тернопільської міської територіальної громади з 21:00 до 10:00, – йдеться в повідомленні.

До слова, якщо ви стали свідком фактів продажу алкогольних напоїв в заборонений час, просять повідомляти про це в управління муніципальної інспекції для реагування за номерами телефонів: +380730151481(Viber),  +38 067 447 3278.

Читайте також: Продали 10 т етилового спирту, маскуючи його під дистильовану воду: на Тернопільщині судитимуть учасників організованої групи

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео