Тамара Коблик

У Тернополі затримали наркоторговців (фото)

Обрали «бізнесменам» запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. Триває слідство

Збут канабісу та психотропних речовин інкримінують слідчі Тернопільщині трьом місцевим жителям. Двоє чоловіків та жінка на території обласного центру організували бізнес із продажу наркотиків. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У ході проведених слідчо-оперативних дій працівники поліції спільно зі співробітниками СБУ в Тернопільській області встановили, що незаконною діяльністю тріо почало займатися ще у листопаді 2022 року.

Вони через мережу інтернет закуповували наркотики, отримували їх на поштових відділеннях, а далі фасували та продавали. Збували заборонені речовини закладками та з рук. Зв'язок з клієнтами підтримували через Telegram-канал.

Зібравши достатню доказову базу слідчі спільно із працівниками Служби безпеки під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели обшуки у помешканнях підозрюваних та вилучили записники, гроші та кілограм канабісу.

Наркоторговців затримали відповідно до статті 208 КПК. Їм уже оголосили підозру згідно з частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Обрали «бізнесменам» запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео