У Тернополі завтра судитимуть сепаратистів

6_main

Судове засідання над братами-сепаратистами, які вербували людей з Тернопільщини у ЛДНР відбудеться завтра, 29 вересня, о 11:00 у Тернопільському міськрайонному суді. Окрім того, завербованим вони обіцяли чималу грошову винагороду за участь бойових дій на боці ЛНР/ДНР, з додатковою оплатою за кожного знищеного українського військовослужбовця.

Попередньо суд виніс вирок чоловікам - по 15 років кожному за створення терористичної операції. Проте, за попередньою інформацією їх хочуть «списати» за, так званим, «законом Савченко».

- Існує також імовірність того, що цих двох нелюдів випустять із зали суду, - коментують тернопільські активісти. - Ми, націоналісти, не можемо бути осторонь цього свавілля, адже зрадники України, які сприяли фінансуванню терористів, вербували населення мають бути покарані за всією суворістю Закону України. Треба розуміти, що ворог тут серед нас і завтра вирішується їхня доля.

“Правий сектор” спільно з такими організаціями як “Національний корпус”, “Самооборона майдану, “Автомайдан”, “МНК”, “Сильна Галичина”, “Тризуб” та “Сокіл” завтра виходить на акцію під будівлю міськрайонного суду Тернополя.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео