Ростислав Фук

У вбиральні тернопільської лікарні знайшли револьвер

Експертиза підтвердила, що зброя бойова

Ще на початку листопада на лінію «102» надійшла інформація від завідувача одного з відділень тернопільської лікарні про те, що у вбиральні знаходиться зброя та порох. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

На місце знахідки виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірок з'ясувалося, що заборонені предмети знаходилися в службовому туалеті.

Прибиральниця стверджує, що в приміщення попросився невідомий. Вона його пустила, а коли чоловік вийшов, то за батареєю побачила сторонні речі. Експертиза підтвердила, що зброя бойова - це револьвер типу «Наган».

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили ймовірного власника. Ним виявився 46-річний тернополянин..

Чоловікові уже оголосили підозру відповідно до частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону. Триває слідство.

Фото з допису поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео