У Великих Гаях відкрили футбольний сезон (фото)

2

5 травня у Великогаївській громаді на стадіоні с. Великі Гаї відбувся матч-відкриття чемпіонату Тернопільської області. Під оплески понад пів тисячі глядачів діти соціально-спортивної школи «Реал» (Мадрид,  Іспанія) вивели футболістів та суддів на гру. Капітани команд підняли державний прапор України під виконання національного гімну, після чого розпочався його величність футбол.

Матч принципових суперників – великогаївського «Агрона» та теребовлянської «Нива» став окрасою спортивного дійства і виправдав усі сподівання, адже глядачі побачили і багато боротьби за кожен м’яч, і багато голів, і безліч красивих комбінацій, а напруга вирувала до останньої компенсованої хвилини зустрічі.

6
6

Почали команди доволі обережно, було багато силової роботи та боротьби за кожен клаптик поля, і перші 30-ть хвилин гри проходили практично в рівній боротьбі. Як і годиться господарям, активніше грали все таки футболісти «Агрона». Не менше цікаво та емоційно проходив другий тайм. Одразу по перерві тренер «Ниви» Назар Козак провів потрійну заміну і цим суттєво освіжив гру. Однак щодо гострих моментів, то їх знову першими створили гравці «Агрона». Заключні хвилини матчу обіцяли бути напруженими і непередбачуваними, адже гравці «Ниви» кинулися в атаку практично всією командою з надією зрівняти рахунок.

24
24

Хоча і до гострих моментів доходило рідко, біля воріт великогаївської команди з кожною хвилиною напруга зростала. Отож – підсумковий рахунок 4:2 і друга перемога «Агрона» у чемпіонаті Тернопільської області та друга поразка теребовлянської «Ниви» на старті сезону. І хоча між головними претендентами за «золотого» обласного чемпіонату вже є значний очковий розрив, сезон тільки розпочався і поки висновки робити зарано, додають на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото Федерації футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео