Юлія Пацкаль

У візочку була однорічна дитина: поліція розповіла про ДТП на переході у Тернополі

Загалом протягом доби 1 грудня в області сталося 12 ДТП.  З них три - з потерпілими

Аварія з потерпілими трапилася в Тернополі 1 грудня близько 17:00. На пішохідному переході на вулиці Київській водій Renault Logan наїхав на жінку, яка переходила дорогу з дитиною у візочку. Про це повідомили в пресслужбі управління патрульної поліції області.

В результаті удару і мамі, і однорічній дитині знадобилась медична допомога. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, - йдеться у повідомленні.

Як писав Терен, на місці цієї аварії зібралося багато людей. Рух на цій ділянці дороги був ускладнений, утворилися затори. 

Загалом протягом доби 1 грудня в межах території обслуговування управління патрульної поліції Тернопільської області сталося 12 ДТП. З них три - з потерпілими.  

Зокрема, під колеса потрапив пішохід. Аварія сталася у Тернополі на вулиці Руській. Чоловіка близько 18:00 на переході збив водій маршрутки. Потерпілого доправили до травмпункту.

Водія, який скоїв ще одне ДТП на Тернопільщині і втік з місця події, подали у розшук. 

Ще у п’яти ДТП обійшлося без залучення патрульної поліції.

Вкотре наголошуємо водіям і пішоходам дотримуватись правил дорожнього руху. Пішоходам варто використовувати світловідбивні елементи на одязі, а водіям максимально повільно й обережно кермувати на дорозі, - наголошує речниця патрульної поліції області Катерина Метельська.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео