Ростислав Фук

У водія з ознаками сп’яніння в Тернополі виявили наркотики

Чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння у встановленому порядку

Автомобіль Toyota, водій якого, побачивши інспекторів, раптово зупинився посеред проїжджої частини, помітили 15 жовтня на вулиці Руській в Тернополі. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції області.

Під час спілкування з чоловіком інспектори виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Однак він відмовився проходити огляд на стан сп’яніння у встановленому порядку.

Поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили паперовий згорток з порошкоподібною речовиною, ймовірно наркотичною.

На 32-річного порушника ми склали протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП і відсторонили його від керування автомобілем. Також на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин.

Відомо, що слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння у встановленому порядку

Читайте також: Жителя Тернополя судитимуть за зберігання та збут канабісу

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео