Ростислав Фук

У замку на Тернопільщині облаштували тематичні фотозони (фото)

 «Середньовічна вітальня», «Замок в осінніх барвах» тощо – кожен охочий зможе обрати улюблену локацію для фото

Чотири тематичні фотозони облаштували для відвідувачів на території Бережанського замку. Про це повідомили на сторінці Державного історико-архітектурного заповідника міста Бережани.

 «Середньовічна вітальня» - дозволить відчути себе гостями у покоях Синявських – володарів стародавнього замку. Інтер’єр для локації створила Олена Різник, керівниця зразкового молодіжного театру «Взори.

«Замок в осінніх барвах» - завдяки композиції із сіна та гарбузів кожен з охочих створить яскраву тематичну фотосесію. До організації локації долучилися Іван Бойко, керівник товариства «Жива Земля Потутори», Оксана Грабар, староста села Посухів, та волонтерка Оксана Муравльова.

«Сильні, бо незламні» - незважаючи на війну, в Бережанському замку у співпраці із волонтерами проводять благодійні заходи для підтримки ЗСУ та переселенців. На цій локації можна зробити фото з гільзами від різних видів зброї, які були передані завідувачкою неврологічного відділення Бережанської районної лікарні Наталією Онишків. Унікальний розпис на кожній гільзі створила художниця Віта Перфецька-Білоус.

«До глибин» - як у давні часи криниця відігравала важливу роль у безпеці замку Синявських, так і зараз вона притягує кожного відвідувача. Декорування створили працівниця заповідника Ганна Олексів та волонтерка Ніна Іванишин.

Дякуємо усім, хто долучився до створення теплої та колоритної атмосфери у Бережанському замку, – йдеться в повідомленні.

Фото Державного історико-архітектурного заповідника міста Бережани

Вибір читачів за тиждень

Відео