У Зарваниці облаштували ноу-хау (фото, відео)

-F4fFyE0WKg

У Зарваниці, що на Тернопільщині цьогоріч облаштували ноу-хау – «смарт» панель,  де можна переглянути дані про усіх загиблих на Сході синів України. 

Марійський духовний центр «Зарваниця» відомий не тільки в Україні,  а й за кордоном.  Щорічно тут проходять десятки,  а то й сотні різноманітних прощ.

Декілька місяців тому на території паломницького центру облаштували каплицю Святого Великомученика Юрія Переможця. Присвятили її воїнам, що загинули за Україну, які  виконували завдання на терористичні операції.  Проте,  «смарт» панель там встановили лише перед Загальнонаціональною прощею, що проходила на території області минулих вихідних.

Підійшовши до «розумної» панелі, можна вести в пошуку ім'я бійця,  про якого хочете дізнатись інформацію,  і все відразу висвітиться на екрані: від дати народження до обставин смерті,  якщо вони відомі.

- Так,  буквально на днях завершили роботу.  У цій частині центру,  залишилось тільки доробити бруківку,  і роботи будуть повністю завершені,  - розповів один із семінаристів.

bBaiNzmc09s
bBaiNzmc09s

KfeoUCzpaBI
KfeoUCzpaBI

bq5_mix1gis
bq5_mix1gis

R4HUg69NKx0
R4HUg69NKx0

MN3_UXSKs4s
MN3_UXSKs4s

[embed]https://youtu.be/WNMH1TMFSmo[/embed]

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео