Анастасія Кисіль

Українці можуть безкоштовно читати або слухати книжкові новинки (фото)

50 видавництв та авторів відкрили безкоштовний доступ до своїх книг у додатку Yakaboo

«Читаймо і перемагаймо», - з такими словами звернулися до своїх читачів у інтернет-книгарні Yakaboo. Книжкова платформа повідомила, що наразі вже 50 видавництв та авторів відкрили доступ для безкоштовного читання електронних та аудіокниг в їхньому додатку.

– Для багатьох українців читання це не просто можливість відволіктися — це неймовірна підтримка та джерело сили. Тож наша книжкова платформа вдячна видавцям за співпрацю та єднання заради перемоги України, - йдеться у повідомленні.

Завантажити мобільний додаток Yakaboo на смартфон можна в App Store та Google Play

Також у книгарні порекомендували книги, які дарують надію та віру в краще.

– Як знайти орієнтири в житті, коли здається, що все довкола втратило сенс? Як не втратити себе та своєї людяності навіть в найтемніші моменти життя? Як зрозуміти свої емоції та допомогти собі? Шукайте відповіді в книгах з нашої добірки, - пише інтернет-книгарня.

Нагадаємо, Yakaboo - одна з найбільших в Україні інтернет-книгарень, в асортименті якої понад 300 тисяч книжок 71 мовою у паперовому, електронному та аудіоформатах, її послугами успішно користується понад 3 мільйони читачів в усьому світі. Співпрацює з 500 видавництвами в Україні та 700 за кордоном.

Фото з відкритих джерел та Yakaboo

Вибір читачів за тиждень

Відео