Ростислав Фук

«Укрзалізниця» запропонувала жителям Тернопільщини 55 вакансій

Професій вузької спеціалізації, які використовуються у залізничній галузі, навчають у центрах професійного розвитку персоналу «Укрзалізниці»

укрзалізниця

У Тернопільській області в січні-жовтні 2022 року виробничі підрозділи регіональної філії «Львівська залізниця» мали потребу в 55 працівниках різних професій. Про це повідомили у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Тернопільського обласного центру зайнятості.

 Роботу пропонували у виробничих підрозділах. Станом на 2 листопада були актуальними 8 вакансій за професіями: слюсар з ремонту рухомого складу, токар, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів із зарплатою до 10 тис. гривень.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, професію токаря можна здобути у Тернопільському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя, Вишнівецькому професійному ліцеї, Одеському, Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Це сучасні навчальні заклади, які створюють комфортні умови для навчання та проживання людей різного віку, – йдеться в повідомленні.

Професій вузької спеціалізації, які використовуються у залізничній галузі, навчають у центрах професійного розвитку персоналу ПАТ «Укрзалізниця», за спрямуванням служби зайнятості.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео