Ростислав Фук

43-річна жителька Тернопільщини померла від численних ножових поранень

У нападі підозрюють сина потерпілої

Внаслідок численних ножових поранень, отриманих 11 жовтня, померла у лікарні 43-річна жителька Чортківського району. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, у нападі підозрюють 25-річного сина потерпілої. У нього вилучили кухонний ніж, яким він, за попередніми даними, завдав ударів матері та брату. Затриманий не зміг пояснити своїх дій.

Постраждалих – 43-річну жінку та її 24-річного сина – госпіталізували у важкому стані. У них діагностували множинні травми голови та ножові поранення.

Слідчі поліції оголосили йому підозру за ч. 2 статті 15, п 1 ч. 2 статті 115 (замах на вбивство двох осіб) Кримінального кодексу України.

За клопотанням слідчих поліції підозрюваний у вчиненні жорстокого злочину перебуватиме під вартою 60 діб без можливості внесення застави на час досудового розслідування.

Наразі проводиться низка експертних досліджень з метою встановлення всіх обставин злочину та надання остаточної правової кваліфікації діям підозрюваного. Досудове розслідування триває, – йдеться в повідомленні.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео