Ростислав Фук

У передноворічну ніч Україну атакували півсотнею шахедів та шістьма зенітними ракетами

Рух російкого безпілотника зафіксували на Тернопільщині

Загалом у ніч на 31 грудня російські окупанти атакували ударними безпілотниками типу «Shahed» із трьох напрямків: мис Чауда (Крим), район Приморсько-Ахтарська та  Курська область – рф. Про це повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗСУ.

Рух ударного безпілотника зафіксували на Кременеччині о 00:36. 

Також про вибухи на сусідній Хмельниччині повідомив заступник очільника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

Хмельниччина. Жителі області могли чути звуки вибухів. Прошу всіх до відбою тривоги перебувати в укриттях. Деталі згодом, — написав посадовець.

Усього зафіксовано 49 ворожих безпілотників «Shahed-136/131». Також ворог завдав удару по місту Харків шістьма зенітними керованими ракетами С-300.

Більшість ударних дронів ворог спрямував по передній лінії оборони, а також по цивільних, військових та інфраструктурних об’єктах прифронтових територій, зокрема на Харківщині, Херсонщині, Миколаївщини та Запоріжжі, – йдеться в повідомленні.

У різних регіонах України підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони, винищувальною авіацією та зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил знищено 21 «шахед» ворога.

Читайте також: Понад сотню ракет випустила росія на Україну 29 грудня

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео