Ростислав Фук

В аваріях на Тернопільщині травмувалися четверо людей

По всіх ДТП тривають перевірки

дтп-4

Четверо людей травмувалися внаслідок ДТП на Тернопільщині протягом 14 листопада. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Так, близько 10:30 у Тернополі під колеса автомобіля Audi A4 потрапила 64-річна жінка. Аварія сталася на перехресті вулиць Братів Бойчуків - 15 Квітня. За попередньою інформацією, потерпіла переходила дорогу на регульованому пішохідному переході, коли її збило авто. Водій, здійснюючи маневр повороту, травмував жінку, її госпіталізували до лікарні.

Чергову ДТП зареєстрували слідчі в Тернополі о 13:20 на вулиці Тарнавського. Водій автомобіля Volkswagen допустив зіткнення з Mercedes-Benz. В результаті удару травми отримала пасажирка Мерседеса.

За порушення правил дорожнього руху у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення відповідатиме у суді водій автомобіля Skoda Octavia. У Кременці не розминулася іномарка та велосипедист. останній від надання меддопомоги відмовився.

На Бережанщині травмувалася 39-річна місцева жителька. Жінку збив водій автомобіля Renault Budda. Їй надавали медичну допомогу. Водій попередньо тверезий.

По всіх фактах тривають перевірки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео