Тамара Коблик

У ДТП на Тернопільщині загинув водій, п'ятеро травмованих (фото)

Серед постраждалих - чотирирічна дівчинка

Одна людина загинула, а п'ятеро з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості потрапили до лікарні - наслідки аварії на Чортківщині. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

29 жовтня 2023 року близько 14 год 45 хв на автодорозі Монастириська-Бучач-Чортків-Скала-Подільська водій автомобіля «Infiniti FX35» виїхав на смугу руху зустрічного руху та врізався у «Peugeot 406».

Кермувальник «Peugeot 406» від отриманих травм помер на місці події. Пасажира з його авто, а також водія та трьох пасажирів з іншого транспортного засобу з переломами та травмами доправили до лікарні. Серед потерпілих - чотирирічна дівчинка.

Водія «Infiniti FX35» затримали відповідно до статті 208 КПК. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. 

Як повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури, слідчі поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). 

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео