Тамара Коблик

Водій з Тернополя загинув у масштабній ДТП на Закарпатті (фото)

Зіткнулися вантажівка та рейсовий автобус «Тернопіль - Рим»

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області працюють на місці дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на трасі Київ-Чоп, неподалік села Нижні Ворота. Внаслідок аварії двоє людей загинули. Один з них - з Тернопільщини. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

поліція закарпаття працює на місці дтп на трасі “київ-чоп”

27 жовтня, близько 15-ї години до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими на трасі «Київ-Чоп», неподалік села Нижні Ворота Мукачівського району. 

поліція закарпаття працює на місці дтп на трасі “київ-чоп”

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що на даному відрізку дороги зіткнулися вантажівка «MАN», під керуванням  33-річного жителя міста Калуш Івано-Франківської області, та рейсовий автобус, що виконував рейс Тернопіль – Рим (Італія).   

поліція закарпаття працює на місці дтп на трасі “київ-чоп”

Попередньо відомо, що внаслідок ДТП двоє людей загинули — 35-річний житель міста Радехів Львівської області та 59-річний житель Тернополя. Обидва чоловіки були водіями автобуса. 

Для допомоги постраждалим та ліквідації наслідків автотрощі на місце було залучено бійців з місцевого пожежно-рятувального підрозділу на автомобілі САРМ-Л.

Ще 6 пасажирів – отримали різного роду травми, тож їх було госпіталізовано до лікувального закладу. Загалом в автобусі перебувало 12 пасажирів. Водій вантажівки не постраждав.

Наразі рух автошляхом обмежено, об’їзд здійснюється через село Підполоззя Мукачівського району.

поліція закарпаття працює на місці дтп на трасі “київ-чоп”

На місці події тривають слідчі дії.

Читайте також: У ДТП загинув оперний співак і викладач родом з Тернопільщини.

Фото Національної поліції та ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео