В Козівському районі силами місцевої філії «Агропродсервісу» споруджують спортивний комплекс та дитячий майданчик

02d973119df311ed47d880bb728712cc

Ще напередодні цьогорічних Великодніх свят з ініціативи Івана Чайківського у селі Росоховатець Козівського району заклали яблуневий сад на ознаменування подвигу Небесної сотні. Тоді ж було прийнято рішення біля молодого саду спорудити спортивно-оздоровчий комплекс та розважальний майданчик для дітвори.

З тих пір будівництво соціально-значимого для всього села об’єкта знаходиться на постійному контролі перших керівників компанії. Як розповідає директор господарства  «Росоховатець», яке входить до складу ПАП «Агропродсервіс» Василь Рудик, поруч із садом, на окремій терасі за кошти компанії «Агропродсервіс», силами спеціалістів його господарства весь майбутній спортивно-оздоровчий комплекс уже обгороджений металевою сіткою триметрової висоти. Там встановлено двоє воріт для гри у міні-футбол, обладнано майданчик для великого тенісу, готова і волейбольна площадка. Доріжку до спорткомплексу  вимощено бруківкою. Сільські столяри допомагають виготовляти лавки для глядачів. На вісімдесят відсотків уже підготовлено головну спортивну площадку. Зараз постало питання про пошук якісного і довговічного її покриття, повідомляє agroprodservice.

Обабіч добре видніються обриси сучасного дитячого розважально-відпочинкового майданчика. Аби здешевити його вартість, гойдалки, тренажери, інші знаряддя для організованого відпочинку підлітків власноруч виготовляють працівники філії «Росоховатець» на місцевій тракторній бригаді. На черзі – облицювання пам'ятного знака, приуроченого героїчному подвигу Небесної сотні вишуканим каменем.

Словом, роботи ще чимало, але усе плануємо завершити до Покрови, аби не підвести керівництво «Агропродсервісу» і зробити чудовим подарунок односельцям, резюмує Василь Рудик.

Вибір читачів за тиждень

Відео