Тамара Коблик

В Ланівцях на Тернопільщині теж не встановлюватимуть новорічну ялинку

Тут не відбуватимуться новорічно-різдвяні святкування, та для дітей відкриють резиденцію святого Миколая, кажуть в міській раді

Резиденція святого Миколая відкриє свої двері для малечі у Ланівцях. Ялинки тут не встановлюватимуть. Про це повідомили на сторінці Лановецької міської ради у фейсбуці.

Цьогоріч у Лановецькій громаді не буде встановлено новорічну ялинку, не відбуватимуться новорічно-різдвяні святкування. Однак попри усі виклики ми не можемо оминути увагою наших діток, чиє дитинство вже опалене війною, але які найбільше очікують дива, - йдеться у повідомленні.

Цієї неділі, 18 грудня, свої двері для малечі відчинить резиденція святого Миколая. Чудотворець радо зустріне діток, послухає їх віршики та подарує солодкі дарунки.

Нагадаємо, ялинку не будуть встановлювати також у Заліщиках. Таке ж рішення прийняли у Борщеві. У Чорткові теж відмовилися від гучних масових святкувань на Новий рік.

Новий рік у Тернополі святкуватимуть без ялинки. Однак на Театральному майдані працюватиме Резиденція святого Миколая, а також буде облаштована Різдвяна шопка.

Днями від ялинки відмовились у Козовій.

Так само вирішили й у Шумську.

Читайте також: Чи потрібна новорічна ялинка у час воєнного стану.

Фото Лановецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео