Тамара Коблик

В Тернопільському ТЦК прокоментували резонансне затримання військовослужбовців

Керівництво та особовий склад Тернопільського обласного територіального центру комплектування обіцяють всебічно сприяти проведенню слідства

Керівництво Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки продовжує системно протидіяти проявам корупції та хабарництва у своїх підпорядкованих підрозділах та очищатися від осіб які, своїми діями дискредитують ЗСУ. Про це повідомили на сторінці відомства у фейсбуці.

За результатами спільної роботи з Національною поліцією України було задокументовано факти неправомірної діяльності військовослужбовців одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Керівництво та особовий склад Тернопільського обласного територіального центру комплектування всебічно сприятимуть проведенню слідства.

Ми розраховуємо на належну правову оцінку скоєного та невідворотність покарання винних, - йдеться у повідомленні. - З метою запобігання виникнення таких випадків, просимо громадян повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів. Застерігаємо громадян, що за пропозицію чи обіцянку службовим особам ТЦК щодо надання неправомірної вигоди передбачено кримінальну відповідальність, згідно з чинним законодавством України.

В Тернопільському обласному ТЦК запевняють, що завдання по мобілізації зірвані не будуть, усі ТЦК та СП працюють в штатному режимі.

Фото з відкритих джерел



Вибір читачів за тиждень

Відео