Ростислав Фук

На Тернопільщині син пропонував 200 доларів патрульним за п’яну їзду батька

Корупційний злочин задокументувала слідчо-оперативна група

На лінію «102» надійшла інформація від патрульного про те, що у селі Переволока Бучацької громади було зупинено автомобіль за кермом якого перебував 53-річний чоловік. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У водія були помітні ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і алкотестер. Під час складання адміністративного протоколу син водія, який був поруч, вирішив домовитися з поліцейськими про непритягнення батька до відповідальності. Молодий чоловік запропонував 200 американських доларів хабаря. Корупційний злочин задокументувала слідчо-оперативна група.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає штраф або обмеження чи позбавлення волі від двох до чотирьох років.

Нагадаємо, за керування транспортом у стані сп’яніння, згідно з частиною 1 статті 130 КУпАП, передбачено покарання у вигляді штрафу розміром 17000 гривень із позбавленням права керування на 1 рік.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео