В Тернополі говорили про проблеми розвитку туризму (фото, відео)

Сьогодні, 15 вересня, у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля» відбулась зустріч під назвою «Про мандрівку старим кордоном за горнятком кави», на якій керівники проекту «Transimperia - мандрівка старим кордоном» розповіли про свою діяльність, а також обговорили проблеми, повязані з розвитком туризму у нашій області.

Організатором зустрічі виступила ГО «Туристична асоціація Тернопілля», в завдання якої входить поєднання державно-приватної форми розвитку галузі і туристичної сфери та представлення їх через діяльність членів організації - представників туристичного ринку.

unnamed (15)
unnamed (15)

- Нам головне вибудувати зараз правильну комунікацію між державною і громадською організацією, - про це вів мову Тарас Демкура, віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ICC Ukraine. – Дуже добре, коли Асоціація туризму сплановує події на рік і координує всеукраїнську асоціацію. Таким чином вона тримає в полі зору те, що твориться навколо нас. Все для того, щоб була змога нам відвідувати заходи у інших містах, а гості з інших міст радо їхали на Тернопільщину в той час, коли у них немає таких масових заходів великого масштабу.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OOR0BrEjdPE&feature=youtu.be[/embed]

Розмова проходила невимушено і цікаво, адже кожен міг висловити своє бачення на дану проблему.

unnamed (12) - копия
unnamed (12) - копия

- Коза плей буде спеціалізуватися на подієвому туризмі. Ми зараз закінчуємо наш сайт і ці події невдовзі можна буде переглянути там. Справді дуже гарно, що зібралась така команда Туристичної асоціації, - поділився ресторатор Ігор Мамус.

Сама ідея проекту «Transimperia - мандрівка старим кордоном» прийшла Андрію Куляну, він же і прописав сценарій, організував, робив підготовку. Тарас Хлібович фотографував, фільмував, монтував, а Роман Задорожний допомагав із туристичним спорядженням.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LNCnDRDjsnc&feature=youtu.be[/embed]

Одним з перших результатів такого проекту стане представлення туристичного бренду області під такою ж назвою, це відбудеться у жовтні цього року, на всеукраїнських та міжнародних конференціях та виставках. Зараз команда «Трансімперії» має невеличку перерву між завершальними зйомками та монтуванням, тож поки є ця перерва члени команди розповіли свої враження, поділилися побаченим, відверто розказали про те, чим можемо пишатися і що потрібно зробити, аби туристи справді приїжджали до нашого міста.

unnamed (18)
unnamed (18)

unnamed (17)
unnamed (17)

unnamed (16)
unnamed (16)

unnamed (13) - копия
unnamed (13) - копия

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео