Тамара Коблик

У Тернополі переглянули бюджет громади: куди спрямують кошти

Додатково направили 7 млн грн на резервний фонд для фінансування найважливіших потреб у період воєнного стану та надзвичайних ситуацій

Гроші

Рішення «Про внесення змін до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік» прийнято на засіданні виконавчого комітету. Про це повідомили в міській раді Тернополя.

Як йдеться в повідомленні, додаткові кошти спрямовано на потреби сфер житлово-комунального господарства та громадського транспорту.

Зокрема:

- Управлінню транспортних мереж та зв’язку спрямовано 18,5 млн грн., у т.ч. на покілометрову оплату, на фінансову підтримку для покриття збитків КП «Міськавтотранс» та КП «Тернопільелектротранс»

- Управлінню житлово-комунального господарства спрямовано 17 млн грн. на фінансову підтримку КП «Тернопільміськтеплокомуненерго»

Крім того, зменшуються асигнування спеціального фонду по УЖКГ в сумі 17 млн грн та спрямовуються на загальний фонд по благоустрою для оплати поточних видатків та проведення поточних ремонтів у місті.

Додатково направлено 7 млн грн на резервний фонд для фінансування найважливіших потреб у період воєнного стану та надзвичайних ситуацій. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео