В Тернополі викрали собаку

ynmppxtiw7i-copy

У Тернополі, в дитячому навчальному закладі № 16, що знаходиться у мікрорайоні Дружба, зник собака, який ось уже 13 років охороняв територію дошкільного закладу.

Всі щиро просять про допомогу, адже і батьки і працівники дошкільного закладу завжди пишалися собакою. Він був вірним у своїй службі. Завжди відлякував наркоманів та злодіїв від території садочку, адже ввечері його випускали гуляти територією, а зранку закривали у вольєр.

Та від того часу, як дошкільним закладом почала керувати нова завідуюча, собаку чи не відразу ж забрали і вивезли у невідомому напрямку. Скільки батьки та працівники ДНЗ не благали Олену Михайлівну Штекер (так звати завідувача ДНЗ ) повідомити де знаходиться собака, вона завжди ігнорувала відповідні прохання.

" Всі обурені, як керівник дитячого закладу може бути таким не гуманним. Люди у відчаї переживають за тварину, адже той вірно служив 13 років. Готові забрати його собі«. - пишуть у » Фейсбуці ". Більш детально історію можемо розказати за тел: 0982932040 0680325335 0962771451

Вибір читачів за тиждень

Відео