Тамара Коблик

Від обстрілів на Хмельниччині постраждала 21 людина (відео)

Потужна вибухова хвиля пошкодила школи, лікарні, промислові об'єкти, багатоповерхівки і приватні будинки

Вночі 13 травня під час повітряної тривоги російська армія атакувала Хмельницьку область. Окупанти рф вдарили по об'єкту критичної інфраструктури. На цей момент відомо про 21 постраждалого. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін на своїй сторінці у фейсбуці.

Сьогодні ворог вчергове атакував Хмельниччину ударним дроном, влучивши в один із  об‘єктів критичної інфраструктури області, який розташований поза межами населених пунктів. Однак станом на зараз маємо 21-у постраждалу особу. Двоє з них госпіталізовано, іншим надано медичну допомогу та переведено на амбулаторне лікування, - йдеться у повідомленні Сергія Тюріна.

В населених пунктах, які знаходяться поблизу від епіцентру удару, потужними вибуховими хвилями завдано пошкоджень цивільним об‘єктам: вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи. Зокрема, пошкоджено навчальні, медичні та культурні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки.

На місці атаки працюють спецслужби, проводиться оцінка завданих збитків та відбувається попередня підготовка для відновлення пошкодженого майна.

Нагадаємо, сьогодні під ранок у Хмельницькому під час повітряної тривоги прогриміла серія вибухів. Пресслужба Хмельницької ОВА повідомила, що відбувся приліт по критичній інфраструктурі. Також через обстріли Хмельниччини є зміни в русі поїздів до Тернополя.

Відео зі сторінки Сергія Тюріна у фейсбуці, фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео