Віра Олександрович

Від звіту старост до 150-ти земельних питань – такі плани в обранців з Тернополя

У п’ятницю, 4 лютого, в залі Українського дому у Тернополі відбудеться сесія міської ради.

Орієнтовний порядок денний 12-ї сесії Тернопільської міської ради уже відомий. У переліку – щонайменше 193 питання. Звісно, їх врешті може стати набагато більше.

Нагадаємо, депутатів чекатимуть у п’ятницю, 4 лютого, в залі Українського дому «Перемога» за адресою: бульв. Т. Шевченка, 27. Прибути туди обранці тернополян повинні традиційно о 9:00. На розгляд їм відразу пропонували чимало пунктів.

Власне, роботу планують організувати традиційно: спочатку йтимуть 30 пунктів, що стосуються різних справ щодо функціонування міської господарки, а згодом – усе, що якимось чином пов’язане із землею. Доповідач у такого роду пунктах - начальник міського відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр.

Що цікаво, відразу 3 питання на початку представить міський голова Сергій Надал:
- «Про звіт щодо здійснення Тернопільською  міською радою та її виконавчим комітетом  державної регуляторної політики у 2021 році»;
- «Про внесення змін до рішення міської ради від 04.12.2010 р. №6/1/17 «Про виконавчі органи та структуру міської ради»;
- «Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2011 р. № 6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради». 

Прозвітувати про свою роботу повинні і всі старости Тернопільської громади: Ольга Кузьма, Володимир Корнутяк, Руслан Кошулінський, Богдан Татарин і Ольга Туткалюк. 

Чекатимуть на сесії також начальника Тернопільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в області Сергія Осадцю та головного патрульного Тернопільщини Богдана Шевчука. Вони мають прозвітувати про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності. Отже, перша у 2022 році сесія очікується непростою і доволі змістовною.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео