«Віддав життя за Україну»: у боях загинув лікар з Тернопільщини

Андрій Місяць був директором Гусятинської райлікарні. 

Сумну звістку про смерть медика Андрія Місяця з Тернопільщини повідомляють на фейсбук-сторінці Гусятинської лікарні. Підтверджують інформацію і в обласній організції ВО «Свобода», членом якої був лікар.

- Адміністрація КНП « Гусятинська КЛ» Гусятинської селищної ради висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті Місяця Андрія Васильовича. Він користувався заслуженим авторитетом і повагою серед колег, був людиною доброзичливою та щирою, кваліфікованим фахівцем та хорошим другом. Саме таким він залишиться у спогадах тих, хто знав його та працював поруч із ним. Він віддав життя за Україну рятуючи життя ближнього...Справжній Герой, який мужньо захищав нашу Батьківщину. Поділяємо біль непоправної втрати разом з рідними та близькими, сумуємо разом з Вами, підтримуємо у годину скорботи. Хай Господь прийме його душу до Царства Небесного. Вічна пам‘ять! - йдеться у повідомленні

У коментарях в соцмережах, сотні людей залишають слова співчуття. Люди, які знали Андрія Місяця, діляться спогадами про нього. дуже позитивний. Він дуже вболівав за медицину, хотів змін, брав молодь на роботу.

- Коли я шукав роботу у лікарні після закінчення університету, пан Андрій єдиний із головних лікарів області запропонував мені робоче місце. Пізніше склалися такі обставини, що разом працювати так і не довелося, але в мене залишилися тільки найпозитивніші спогади про цю Людину. Вічна пам'ять! - пише лікар Чортківської райлікарні Віктор Міщанчук. 

Колектив Терену щиро співчуває рідним і близьким Андрія Місяця з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою!

Фото обласної організції ВО «Свобода»

Вибір читачів за тиждень

Відео