Відтепер у Тернополі легко знайти «саме той» дитячий позашкільний гурток (карта)

2017-10-09_1556

Унікальну карту дитячих гуртків, які діють у нашому місті, розробив благодійний фонд “MagneticOne.Org”. Там повний перелік позашкільних закладів, де можна цікаво та корисно провести дозвілля Вашої дитини.

- Інтерактивна карта відображає мережу позашкільних навчальних закладів, як невід`ємної і водночас унікальної освітньої ланки, що забезпечує безперервність освіти, створює умови для додаткової освіти, виховує творчу, гармонійну, інтелектуально-розвинуту особистість, сприяє формуванню професійної самовизначеності і трудовому вихованню дітей. Розуміючи усю важливість роботи з обдарованими дітьми в різного роду гуртках, карта орієнтована на широке коло батьків, зацікавлених у ранньому виявленні та подальшому розвитку у дітей нахилів і здібностей, - йдеться на офіційному сайті БФ.

Функціонал інтерактивної карти побудований таким чином, щоб задовільнити найвибагливішого її користувача: містить інформацію про місце розташування, секційні заняття та додаткові відомості про позашкільні навчальні заклади (зокрема, контактні дані – адреси сайтів, електронну пошту, номери телефонів). Система тематичних шарів веб-карти дозволяє обрати гурток залежно від напрямку діяльності та вікової категорії дитини.

Карту переглянути можна ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео