Тамара Коблик

Він любив життя, а найбільше - Україну: на війні загинув Віталій Заверуха

Поховають Героя 18 квітня на Микулинецькому кладовищі у Тернополі

Виконуючи завдання по захисту територіальної цілісності України загинув тернополянин Віталій Заверуха, позивний «Медляк».

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив волонтер та громадський діяч Василь Конько.

Усіх Тернополян та друзів прошу прийти у понеділок, 17 квітня, на 19.00 у Будинок печалі, по вулиці Микулинецькій, що у Тернополі, - написав Василь Конько. - Помолимося та віддамо шану Герою!!!

38-річний Віталій Заверуха був волонтером громадської організації «Схід Та Захід Єдині Назавжди», учасником АТО, із моменту повномасштабного вторгнення військ РФ на територію України знову став воїном одного з підрозділів Сил оборони України. Загинув на Херсонщині.

Завтра, 18 квітня об 11 годині в Домі печалі на вулиці Микулинецькій у Тернополі відбудеться прощання з Героєм Віталієм Заверухою. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці мер Тернополя Сергій Надал.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Віталія Заверухи з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 17 та 18 квітня у Хоростківській громаді оголошено Днями жалоби у зв'язку з загибеллю Героя Ярослава Жебелюка.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео