Тамара Коблик

Війна коханню не завада: за три місяці на Тернопільщині одружилися понад 1700 пар

90 днів війни минуло, а у Тернополі продовжують створюватися та рости нові сім’ї

Незважаючи на війну, обстріли та постійне виття сирен, на Тернопільщині продовжує вирувати життя. Закохані одружуються, а сім’ї поповнюються радісним дитячим голосом. З першого дня повномасштабного вторгнення рф на територію України Терен ділиться з вами позитивними історіями про кохання та народження нового життя попри усі негаразди. 

Так, співробітниця Патрульної поліції Тернопільської області вийшла заміж. Запам'яталася також історія військовослужбовців 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола Станіслава та Марії, які одружилися у Тернополі. Молодята познайомилися під час проходження військової служби на Донеччині. А також пара літніх переселенців обвінчалася у церкві на Тернопільщині. До того ж, 879 немовлят народилося у Тернопільській області з 24 лютого по 9 квітня. 122 з них – з числа внутрішньо-переміщених осіб.

Загалом за 90 днів повномасштабної війни росії проти України фахівцями відділів державної реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської та Чернівецької областей зареєстровано 6200 шлюбів. Про це повідомили на сторінці Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у фейсбуці.

Зокрема, відділами ДРАЦС на Прикарпатті зареєстровано 2443 шлюби;

на Закарпатті - 2645 шлюбів;

на Тернопільщині зареєстрували 1761 шлюб;

на Буковині одружилася 1981 пара молодят.

Фото зі сторінки Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео