Орест Сарматський

Влада на Тернопільщині повертає гроші за неправильно нараховані тарифи

1513694533_zaborgovanst-zarplati-14809 (Copy)

Держпродспоживслужба змусила комунальників зі Збаража повернути споживачам необґрунтовану виручку.

Уперше за останні десятиліття у Збаражі стався прецедент, який сколихнув громадськість. Виявляється, громада таки може добитися свого, якщо діятиме цілеспрямовано та згуртовано, домагаючись справедливості в різних інстанціях.

Про це свідчить наступний факт.

Завідувач сектору контролю за регульованими цінами Лариса Данильчук обласного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області за результатами розгляду рішення виконавчого комітету Збаразької міської ради винесла припис Голові Збаразької міської ради. У ньому, як повідомляє управління, йдеться про усунення порушення вимог щодо встановлення державних регульованих цін для суб’єктів господарювання всіх форм власності, які надають житлово-комунальні послуги на території Збаража згідно Закону України «Про ціни і ціноутворення».

Відповідне розпорядження керівнику Збаразького МКП по благоустрою «Добробуд», що обслуговує місто, підписав міський голова Роман Полікровський.

Відомо, що на даний момент «Добробуд» уже перерахував мешканцям за послугу з вивезення твердих побутових відходів на 7974 грн за порушення порядку введення в дію тарифу на вказану послугу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео