Оксана Бучко

Водії міжміських автобусів на Тернопільщині слухають шансон та палять у салоні

bogdan-09204

Слухати шансон у міжміських автобусах не заборонили. Таке нововведення прийняли лише на рівні міста Тернополя. Тож водії міжміських автобусів не лише насолоджуються шансоном, а ще й вперто продовжують палити у салоні та грубо відповідати на зауваження пасажирів.

Про таку ситуацію розповіла пасажирка автобусу, який їхав за маршрутом Шумськ-Тернопіль.

- Водій усю дорогу палив, - скаржиться тернополянка Світлана Поліщук. - На зауваження відповідав агресивно, але й свого діла не полишав. Жоден пасажир не підтримав мене у суперечці. Люди звикли мовчати. Можливо, вони й не знають, що мають повне право не дихати в автобусах димом і не вислуховувати недоречні репліки водія.

Із подібними скаргами слід звертатись в управління розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження за номерами телефону - (0352) 23-51-33 (0352) 52-34-31.

- Палити в салоні – недопустимо, - каже начальник управління Василь Ясіновський. - Закликаємо пасажирів у подібних ситуаціях повідомляти номер маршруту та залишати свої координати для подальшого зв’язку. Водій і перевізник отримують попередження. Якщо вони не змінять ставлення, будемо приймати відповідні міри.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео