Волейболістки Галицького коледжу перемогли у Спортивних студентських іграх

kwds_ckzkws

У залах Технічного коледжу ТНТУ ім. Івана Пулюя та Галицького коледжу ім. В’ячеслава Чорновола Тернопільське обласне відділення КФВС МОНУ провело Спортивні студентські ігри серед закладів освіти І-ІІ рівнів акредитації з волейболу серед дівчат. Участь у змаганнях взяли представниці семи коледжів з Гусятина, Зборова, Чорткова та Тернополя. 60 дівчат вийшли на волейбольні майданчики, щоб поборотись за обласну першість.

Команди розділили на дві підгрупи, які після визначення першості в підгрупах зводились до стикових ігор. З 10 години ранку і до 5 години вечора студенти зіграли 12 цікавих та запеклих ігор. Кожна команда намагалась показати найкращий результат та боролась за м’ячі до останнього, неодноразово партії закінчувались з мінімальною перевагою, що робило ігри ще більш цікавими, повідомляє управління фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА. 

«Родзинкою» дня стали фінальні сутички. В малому фіналі Чортківський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Олександра Барвінського (представник Б. Федоришин) з двох партій, які тримали в напрузі до останньої хвилини всіх глядачів, зумів перемогти команду Тернопільського коледжу харчових технологій та торгівлі (тренер-представник О. Лисиканич).

На завершення уже трошки втомлені, але емоційно заряджені дівчата з Галицького коледжу ім. В’ячеславаЧорновола та Технічного коледжу ТНТУ ім. Івана Пулюя зустрілись у завершальній грі за перемогу в турнірі. Неймовірна підтримка з обох сторін, найнапруженіша гра дня, постійна зміна лідара, гра очко в очко, в результаті привела господарів поля - команду дівчат Галицького коледжу під керівництвом Мирослави Залюбовської - до перемоги. Поступившись лише кількома очками, студентки Технічного коледжу за підтримки Богдана Дзюли посіли друге місце в обласній першості.

Команди-переможці та призери начальник відділення Олександр Бірюков нагородив загальнокомандними та особистими грамотами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео