Як на Тернопільщині оперативно працюють поліцейські?

наручники

Працівники Чортківського відділу поліції чи не щодня оперативно ловлять злодіїв мобільних телефонів. Як це їм вдається залишається секретом, однак результати вражають. Це вже третє повідомлення подібного змісту за останній тиждень:

4 вересня  -У Чорткові за один день вкрали 4 гаманці та мобільний телефон;

6 вересня – 35-річний житель Чортківщини спокусився на 30 гривень та мобілку;

8 вересня – Працівники Чортківського відділу поліції вийшли на слід любителя чужих мобільних телефонів. Повідомлення про подію надійшло ще 24 серпня. Місцева мешканка розповіла, що залишила сумку без нагляду, а повернувшись виявила відсутність мобільного телефону марки «Prestigio»-інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Поліцейські встановили, що протиправне вчинив мешканець села Джурин. Парубок 1998 року народження у скоєному зізнався. Речовий доказ правоохоронці вилучили.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео