Ростислав Фук

Як продовжити термін дії електронного квитка «Соціальна карта тернополянина»

Послуга безкоштовна, а для розблокування квитка потрібно декілька секунд

photo_2021-10-08_11-34-30 (Copy)

У 2017 році у Тернополі розпочався перехід на безготівкову систему оплати за проїзд у громадському транспорті міста. Так, електронні квитки «Соціальна карта тернополянина» усіх категорій, які видані користувачам у товаристві з обмеженою відповідальністю «Системний зв’язок» мали термін дії п’ять років. Тож зараз, коли цей термін минув, у тернополян виникла необхідність продовжити термін дії свого електронного квитка, повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

Квитки категорій «Учнівський» чи «Студентський» мають певні особливості, адже окрім граничного терміну дії квитка, має значення також термін навчання в освітньому закладі.

У випадку, якщо водій у транспорті повідомив, що термін дії квитка закінчився, тернополянам потрібно особисто звернутись у ТОВ «Системний зв’язок», що на вулиці В’ячеслава Чорновола, 1 (другий поверх). Там квиток розблокують вже без граничних часових обмежень, тобто користування ним стане необмеженим.

Послуга безкоштовна, а для розблокування квитка потрібно декілька секунд. Варто зазначити, при цьому усі кошти зберігаються на рахунку власника квитка.

Фото Терену

Вибір читачів за тиждень

Відео