Дарія Шевченко

Як провести власний день народження так, щоб рік був вдалим?

maxresdefault

День народження – свято, яке багато з нас чекають з нетерпінням адже воно приносить чимало приємних сюрпризів та побажань. З цим днем пов’язують декілька прикмет, яких радять дотримуватись, аби в майбутньому бути здоровим, щасливим та успішним.

Тож, в день народження потрібно робити такі речі:

*Налаштовуйте себе тільки на хороше: так ви забезпечите себе позитивною енергетикою. Пам’ятайте, що ви притягуєте до себе те, про що ви думаєте.

*Молитва – найкращий захист від всього негативного. Якщо ви віруюча людина, то зверніться до Бога з вашими проханнями.

*Придбайте нове вбрання і одягніть його у ваш день. Це прикличе до вас удачу.

Не радять робити в цей день такі речі:

*Не святкувати день народження заздалегідь. В народі кажуть, що цим ви немовби укорочуєте собі віку.

*Не беріть і не позичайте в борг за день до дня народження і в саме свято.

*Старайтесь утриматись в цей день від спілкування з хворими людьми. Якщо цього не уникнути, то покладіть в кишеню срібний виріб – це посилить ваше енергополе, що протистоїть хворобам.

*На святі не повинно бути присутнім 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 або 100 гостей. Вважається, що така кількість накликає на іменинника біду.

*Те ж саме стосується і кількості свічок на святковому столі і торті. Якщо ваш вік збігається з однією із перерахованих вище цифр, то можна купити свічки у вигляді таких цифр.

*У цей день не варто запрошувати людей, з якими у вас не зовсім теплі відносини.

*Якщо хтось розбив посуд – потрібно сказати «на щастя!» і викинути осколки тільки на наступний день. Таким чином ви з дому не винесете успіх. Те ж саме стосується і виносу сміття – краще відкласти на наступний день.

Що не можна дарувати на день народження:

*Кількість квітів повинна бути непарною.

*Небажано дарувати галантерейні вироби або керамічний посуд (гаманці, рукавички, вази і т.д). Але можна в тому випадку, якщо в них покладено монети. Їх може покласти як дарувальник, так і іменинник.

*Не можна дарувати ніж або будь-які колючі предмети.

*Перли та носову хустинку для іменинника означають сльози, тому їх також не варто підносити у якості подарунка. Якщо ви все-таки отримали такий презент, його треба змочити в святій воді перш ніж користуватися.

*Якщо відмовитись від подарунка, який вам вселяє сумнів, немає можливості, то беручи його про себе промовляйте такі слова : «Беру тільки те, що бачу, а невидиме залиш собі» і подумки перехрестіться. Але якщо все-таки сумнішаєте з намірів дарувальника, краще позбудьтеся презенту, але не передаровуйте його.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео