Як швидко отримати позику на карту не виходячи з дому

Новини компаній

Надійним способом у наш час зайняти незначну суму грошей є мікропозика. Він ефективний у разі виникнення гострої потреби, коли кошти знадобилися тут і зараз. Такий варіант позичання є добрим за багатьма показниками, тому й залучає всі категорії населення. Українці, оцінивши переваги мікрокредитування, виходять зі складної життєвої ситуації, звертаючись до МФО. Жодної титанічної роботи не потрібно робити, щоб отримати онлайн кредит без відмови. До того ж взяти гроші можна в будь-який час доби, чого не можна сказати про видачу банківського кредиту, де ще й потрібен пакет документів. А для МФО достатньо паспорта та коду платника податків, щоб заявка на позику була прийнята до розгляду.

Що таке швидка позика і хто займається її видачею?

Мікропозика є різновидом кредиту, відрізняючись від банківського аналога розміром, термінами погашення та режимом видачі грошей. Для неї характерний дистанційний шлях переказу грошей, що дуже зручно для позичальників, яким не потрібно нікуди ходити, чекати робочих годин, а можна все оформити у будь-який час. Ще одна особливість – це швидкість розгляду заявки, яка займає лише кілька хвилин. Тобто у день звернення до фінансової компанії, позичальник вже отримує зазначену суму.

Розмір кредиту порівняно з банківським невеликий. Зазвичай він не перевищує 15 тисяч. Те саме стосується і строків погашення: від 20 до 120 днів у середньому. У МФО видається кредит онлайн з 18 років, тому скористатися послугами можуть навіть студенти. Довідки з місця роботи про доходи не потрібні, а отже будь-яка повнолітня людина, незалежно від її працевлаштування може стати клієнтом мікрофінансової компанії, Ступінь схвалення заявок дуже високий. Причому позика видається особам, які втратили роботу, пенсіонерам, домогосподаркам, споживачам, які не мають офіційного джерела доходу. І негативна кредитна історія не стає причиною відмови.

Найчастіше відмовляють, якщо позичальник неправильно оформив заявку, вказавши некоректні дані, або має тривале прострочення в даній компанії. Дуже важливо правильно обрати МФО, звертаючи увагу на основні критерії:

• Компанія має бути перевіреною, зареєстрованою у спеціальному реєстрі. Це говорить про законність її діяльності, про те, що можна довіряти конфіденційну інформацію, яка буде надійно захищена та не потрапить третім особам.

• Щоб кредитні умови були найвигіднішими. Наприклад, у МФО Кача гроші діє тривала акція, згідно з якою при початковому кредиті процентна ставка прагне нуля. Навіть за ставки в 0,01% сума до повернення майже не перевищуватиме розмір взятого кредиту.

• Лояльність компанії до клієнтів. Сервіс Кача орієнтований на різні верстви населення, допомагаючи споживачам у складний час утриматися на плаву. Постійні користувачі, які нічим не заплямували свою кредитну історію, можуть подавати заявку на суму понад 5 тисяч та термін виплат до року.

• Простота процедури оформлення. Сайт компанії Кача продуманий до дрібниць, щоб відвідувачі не мали дискомфорту при подачі заявки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео