Оксана Бучко

Як Тернопіль святкуватиме свій День

1

День міста Тернополя святкуватимуть 28 серпня. Усе розпочнеться із святкової літургії у Церкві Успіння Пресвятої Богородиці. Цього ж дня на «Алеї зірок» урочисто закладуть чотири нових бронзових зірки, а у центральній частині міста пройдуть різноманітні спортивні події всеукраїнського та світового масштабів.

Серед спортивних подій: Чемпіонат світу з водно – моторного спорту, Етап Кубку України з баскетболу, Чемпіонат міста з вітрильного спорту, Кубок міського голови з греко-римської боротьби, Чемпіонат міста з катання на роликових ковзанах,  повідомляє сайт міської ради.

Також, з нагоди Дня міста на тернополян та гостей міста очікуючи виступи відомих тернопільських та українських виконавців і гуртів. А саме на Співочому полі відбудеться виступ хореографічних колективів міста та ансамблю танцю «Надзбручанка» обласної філармонії, презентація колекції від «Театру мод» Галицького коледжу ім. В’ячеслава Чорновола, виступ народного артиста України Віктора Павліка та феєричне шоу театру вогню «Semargl».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео