Оксана Бучко

Як об'їхати світ за одну зарплату?

crop

Подорожуєш так часто, як хочеш? Думаєш, що для подорожей світом потрібні тисячі доларів? Сьогодні в «Мамонті», що у Тернополі, на пл. Героїв Євромайдану,3, розвінчають цей міф, бо тут зберуться експерти в темі дешевих подорожей. Вони відвідали 25 країн світу, витрачаючи від 100 грн на день, не відмовляючи собі ні в чому навіть в найдорожчих з них. Початок о 19:00. Вхід вільний.

- Місяць тому ми запустили проект, в якому розповідаємо все про наш досвід. Наша аудиторія безупинно росте і вимагає живих зустрічей. І нарешті це станеться - перших три міста із двома годинами нереально крутого контенту, після якого ти вже не будеш колишнім, бо ми зітремо тобі всі уявлення про нереально дорогі подорожі в інші країни, - пишуть організатори.

Ти дізнаєшся:

Як оформляти всі документи для поїздки за кордон.

Як купляти авіаквитки від 1є;

Де знаходити дешеве або безкоштовне житло в подорожах;

Як харчуватися місцевою кухнею, не витрачаючи зайвих грошей. 

Як мати сотні друзів по всьому світу.

Як переїхати жити в іншу країну, не витративши ні центу. Реєстрація goo.gl/forms/ - Спікери:

Оршак Олександр - Відвідав 21 країну світу: подорожував від Близького Сходу до Атлантичного океану. Експерт з питань організації дешевих поїздок. Проїхав тисячі кілометрів автостопом. Організовує походи в гори та поїздки за кордон. 7 років займається боксом, пробіг півмарафон.

Галина Мацикур - Чемпіонка світу і Європи з фітнесу (2005,2006, 2013 рр.), професійний тренер і власниця тренажерного залу «Vitamin Gym”. Інструктор туристичного клубу «Тернопіль». Викладач історії та туризму. Відвідала 15 країн світу.

Вибір читачів за тиждень

Відео