Як тернополянам розпочати вести свій успішний блог в Instagram

blogger2

Багато тернополян впродовж останніх років встигли стати відомими блогерами. Тому нині чимало містян цікавляться, як і собі завести успішний блог в Instagram, скільки часу для цього потрібно, що ж, власне, дає блог, як його розкрутити, та, звичайно, скільки заробляють в Instagram популярні лідери думок.

Відсьогодні «Терен» запускає серію матеріалів про те, як створити та зробити успішним власний блог в популярній соціальній мережі.

Найперше і найголовніше, що тернополянам потрібно вирішити перед запуском блогу, це те, чи вони справді готові та згідні приділяти чи не третину свого дня саме цій справі. Якщо відповідь «так», розглянемо наступні пункти:

- Ви повинні розуміти що в момент, коли ви запустили свій блог, ви ділитесь зі світом своїм життям, ви не тільки показуєте весь позитив, що з вами відбувається, але й негатив, і це важливо! - Ви маєте вести блог 24/7. Це як повноцінна робота, щоправда, без вихідних, відпусток і лікарняних. - Ви маєте бути стресостійкі і готові до того, що завжди знайдуться люди, які будуть вас осуджувати, будуть з вами не погоджуватися, будуть вас недооцінювати та критикувати. - Ви маєте розуміти, що нині не 2016 рік, а 2021, і розвиток та розкрутка блогу більше не можлива без фінансових вкладень. - Ви повинні усвідомлювати, що нині дуже багато блогів і блогерів, і для того, щоб виділитись, вам потрібно бути цікавим, креативним і оригінальним.

Якщо ви зважили всі «за» та «проти» і все ж таки вирішили кинути виклик блогінгу 21 року, зустрінемось з вами у наступний четвер, 18 березня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео