Як тернополянам зробити свої сторіс цікавішими?  

20200714_gaf_u40_012-pic905-895x505-53864

«Терен» продовжує свою рубрику про блогінг в мережі Instagram. Минулого разу ми пояснювали, чому ж ігри в сторіс такі важливі, а сьогодні, 13 травня, ми покажемо вам деякі приклади такого розважального контенту. 

  1. Знайди відмінності

Ця гра змусить користувачів «залипнути» на ваших сторіс, прокручуючи їх туди-сюди в пошуках відмінностей в двох фото. Щоб запустити гру, в редакторі змініть будь-яке фото в декількох місцях і збережіть. А потім опублікуйте спочатку оригінал, потім змінене фото і попросіть знайти відмінності.

  1. Знайди справжній стікер

І знову змусьте фоловерів гортати вперед-назад історії. Тільки на цей раз запропонуйте знайти серед однакових на вигляд наклейок одну активну. Попередньо в редакторі накладіть на фон кілька вирізаних зображень наклейки, а потім перед публікацією сторіс додайте таку ж активну.

  1. Відгадай мелодію

Викладаєте фото або відео з накладеним уривком музики. Підписники повинні прослухати мелодію і відгадати виконавця або назви треку і клікнути потрібний варіант в наклейці. Всі правильні відповіді публікуйте в нових instagram stories.

  1. Знайди слово

Щоб запустити гру, доведеться трохи попрацювати над зображенням. Вам потрібно скласти кілька рядів букв так, щоб по вертикалі або горизонталі вони утворювали слова. Ваші фоловери повинні будуть знайти ці слова і перші три записати в коментарях.

  1. Підбери гардероб

Гра проста і не вимагає публікації результатів/рейтингів учасників і т.д. Введіть питання і публікуйте один за одним історії з наклейкою «Реакції». Потягнувши за повзунок, користувачі висловлять своє ставлення до зображеного.

  1. Керуй мною

Додайте в сторіс наклейку «тест» з двома варіантами ааших можливих дій. Наприклад: «Що мені робити сьогодні ввечері? Піти в театр або в тренажерний зал?».

  1. Передбачення

Виглядає, як швидко замінюючі одне одну картинки з передбачення. Щоб отримати своє пророцтво, потрібно просто зупинити сторіс або зробити скрін екрану.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео