Як вибрати ювелірні прикраси для різних вікових категорій

На правах реклами

Вибір коштовностей для людей різних вікових категорій є особливим мистецтвом, що враховує не лише персональний стиль та унікальні смаки, а ще й особливості кожного періоду життя. Дизайнерські ювелірні прикраси: https://stolychnashop.com.ua/ua/ вважаються чудовим подарунком, але при цьому важливо обирати їх з увагою до деталей. Це стосується як кращого виду ювелірного виробу та дизайну, так і характеристик конструкції.

Прикраси для дітей: безпечні та милі моделі для найменших

Основна вимога до дитячих ювелірних виробів – бути безпечними, тобто не мати гострих кутів та дрібних декоративних деталей, а також оснащуватися міцним та надійним замком. Прикраси для найменших виготовляють з гіпоалергенних матеріалів – срібла 925-ї проби та золота 585-ї проби. Якщо казати про оформлення, то це часто прості та зрозумілі форми, яскраві кольори, зображення улюблених мультяшних персонажів та красивих природних мотивів.

Серед прикрас для дітей користуються популярністю лаконічні пусети та сережки з англійською застібкою, лаконічні ланцюжкові кольє з фігурними підвісками, браслети з кольоровими намистинами. Оскільки діти дуже активні, варто упевнитися, що ювелірний виріб тримається міцно та не заважає рутинній діяльності. Кращим вибором для повсякденного носіння буде срібло з яскравим дизайном.

Ювелірні прикраси

Молодіжні тренди: яким прикрасам надає перевагу молоде покоління

Підлітки часто експериментують з персональним стилем, тому подарункові прикраси мають відображати їх унікальну особистість та відповідати уподобанням. Це можуть бути прикраси з символікою, яка віддзеркалює інтереси та хобі, а також світоглядні позиції чи вірування.

Підлітки часто наслідують модні тенденції, тому можна обрати прикраси, які зараз популярні серед молоді, наприклад:

  • ланцюжкові мінімалістичні кольє в геометричному стилі;
  • прикраси з асиметричним дизайном;
  • коштовності з природними мотивами: тваринами, рослинами, квітами;
  • моноприкраси, такі як пусет з символікою чи кільце;
  • кафи з фігурним оформленням;
  • анклети для носіння на гомілці;
  • акцентні коштовності з об’ємним дизайном та цікавим поєднанням ювелірних матеріалів.

Молоді люди часто цінують ексклюзивність дизайну, тому можуть обирати авторські роботи. Хоча часта зміна стилю може вимагати більш практичних рішень, таких як мінімалістичні прикраси.

Дорослі та елегантні: прикраси для зрілих жінок та чоловіків, що підкреслюють їх статус та стиль

Прикраси для старших людей мають характеризуватися класичним дизайном та високою якістю матеріалів, щоб акцентувати на витонченому смаку та успішності власників. Від конструкції вимагається бути зручною у носінні та не викликати дискомфорту. Дорослі люди традиційно обирають коштовності з класичним дизайном та витонченим поєднанням матеріалів. Зокрема, діамантів з золотом чи перлів зі сріблом. Жінкам можна дарувати елегантні кольє з розкішним оздобленням, витончені сережки з коштовним камінням, класичні ланцюжкові браслети чи скоби, золоті каблучки. Чоловікам дарують запонки, геометричні печатки, ланцюжки та браслети.

При виборі прикрас для дорослих важливо враховувати їхній стиль одягу, професію та особисті уподобання. Класичні та елегантні прикраси завжди будуть актуальними, але можна також експериментувати з актуальними трендами та незвичайними матеріалами. Наприклад, сучасний зовнішній вигляд допоможуть створити повсякденні браслети з каучуку з вставками благородних металів чи стильні ювелірні вироби з кольоровою керамікою. Якщо людина відкрита до змін свого стилю, ви можете подарувати їй прикрасу, що по-новому розкриє її індивідуальність.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео