Тамара Коблик

Як вимикатимуть світло на Тернопільщині в період з 23 до 29 січня

У разі відсутності потреби у зазначені години вимкнення не будуть застосовуватися

У «Тернопільобленерго» оновили стабілізаційний графік погодинних вимкнень електроенергії на тиждень з 16 до 22 січня.

В даному графіку, як і в попередніх, передбачається черговість вимкнення 6 через 3 години або 3 через 6 годин. Тобто, виходячи із погодинного навантаження на енергосистему, енергетики будуть корегувати це навантаження, вмикаючи або вимикаючи певну групу споживачів.

Читайте також: Графік не може бути абсолютно точним: в обленерго пояснили, як відключають електроенергію на Тернопільщині

Енергетики наголошують, що групи споживачів залишаються незмінні, лише змінено період обмеження електропостачання, тобто інший порядок вимкнення груп. 

Графік погодинних вимкнень споживачів на новий тиждень розроблено ВАТ «Тернопільобленерго» з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області та застосовуватиметься виключно за вказівкою диспетчера НЕК “Укренерго” (вищого оперативного рівня) у разі виникнення необхідності збалансування енергосистеми України.

У разі гострої необхідності, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку. Також, у разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися.

Нагадаємо, енергетики пояснили, чому на Тернопільщині вимикають світло на 6 годин.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео