З 1 січня для тернополян можуть подорожчати головні телеканали України

unnamed-42

За перегляд платного телебачення тернополяни тепер платитимуть ще більше. Адже із січня наступного року медіагрупи вимагатимуть плату за трансляцію своїх телеканалів.

Законопроект про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” вступить в дію з 1 січня 2017 року, повідомляє Mediasat.

Тож, відповідно до нововведення тепер оператори платного телебачення за трансляцію каналів у своїх мережах змушені будуть платити, якщо цього вимагатиме медіагрупа. Деякі із них уже озвучили вартість своїх пакетів, при укладанні договору у грудні цього року. Також представники медіагруп наголосили, вартість цих пакетів із січня 2017 зросте у кілька разів.

Пакет каналів 1+1 media коштуватиме  0,75 грн за 1 особу в місяць. Сюди входять наступні канали: 1+1, 2+2, ТЕТ, Плюсплюс, Уніан ТБ і Бігуді. У таку ж ціну обійдеться і  пакет StarLightMedia у складі якого СТБ, ICTV, Новий канал, QTV, М1 і М2. У свою чергу пакет каналів Медіа Група Україна, куди входять Україна, НЛО TV і Індиго TV вартуватиме - 0,45грн за 1 абонента в місяць. Тоді, як  Inter Media Group пропонує придбати 9 каналів: Інтер, НТН, Мега, Enter-фільм, Піксель, K1, K2, Zoom і EuroNews за 3 грн в місяць. Свою ціну за одного глядача озвучив і 5 канал. Вона становитиме  0,1 грн в місяць.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео