Тамара Коблик

Із вежі замку на Тернопільщині впав чоловік

З численними травмами чоловіка госпіталізували до лікарні

Протягом минулої доби підрозділи оперативно-рятувальної служби Тернопільщини двічі надавали допомогу іншим службам. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

О 14:48 у м. Теребовля Теребовлянської територіальної громади Тернопільського району, на території Теребовлянського замку, під час прогулянки впав з 3 м висоти у вежу замку та не міг самостійно вибратись 52-річний житель м. Теребовля. На місце події залучали черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті до місця події рятувальники, за допомогою рятувального спорядження, провели транспортування потерпілого з вежі та у свідомості передали працівникам екстреної медичної допомоги. Чоловіка з діагнозом «Перелом склепіння черепа зліва, перелом ребер ліворуч, перелом поперечних відростків, перелом у грудному відділі ліворуч» госпіталізували у «Теребовлянську міську лікарню».

Також цього дня о 19:18 у м. Тернопіль на вул. Коновальця, 8, з квартири на 7-му поверсі дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку випав 20-річний громадянин, та упав на прибудову першого поверху будинку. По прибутті до місця події рятувальники, за допомогою рятувального спорядження, провели транспортування потерпілого з прибудови будинку та у свідомості передали працівникам екстреної медичної допомоги. Чоловіка з діагнозом «Закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закрита травма живота, закрита травма грудної клітки» госпіталізували у «Тернопільську міську комунальну лікарню швидкої допомоги».

Фото з відкритих джерел



Вибір читачів за тиждень

Відео