Тамара Коблик

За вихідні на Тернопільщині надавали меддопомогу 32 потерпілим у ДТП (фото)

Вісьмох людей довелося госпіталізувати. Серед потерпілих є діти

П'ять аварій упродовж минулих вихідних трапилося на дорогах Тернопільської області. До медзакладів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості звернулося 32 осіб. Вісьмох потерпілих довелося госпіталізувати. Серед потерпілих є діти. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Тринадцятого липня близько 11:30 на автодорозі М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» не розминулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водій Toyota Yaris, здійснюючи маневр повороту, не надав перевагу в русі Nisan Tida і зіткнувся з ним. За медичною допомогою зверталися троє пасажирів з Nisan. Їх не госпіталізовували.

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в селищі Залізці на спецлінію «102» повідомив перехожий. На місце події виїжджали працівники Зборівського відділення поліції.

У ході перевірки з'ясувалося, що водій автомобіля Volkswagen Jetta, рухаючись другорядною дорогою, не надав переваги руху рейсовому автобусу БАЗ сполученням «Броди – Тернопіль» і зіткнувся з ним. У результаті удару водія легкового авто госпіталізували. Надавали меддопомогу, але без госпіталізації, і його трьом малолітнім дітям. На момент аварії в автобусі було 10 пасажирів. Жоден з них не постраждав.

Чергову автопригоду о 22:52 зареєстрували слідчі поліції й на Чортківщині. На в'їзді в село Більче-Золоте кермувальник автомобіля КамАЗ з причепом при зустрічному роз’їзді не дотримався бокового інтервалу та допустив наїзд на автомобіль Geely MK.

У результаті аварії тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів з легкового авто - жителі Львівської області 2004 та 2010 років народження. За попередньою інформацією, водій вантажівки перебував у стані алкогольного сп'яніння.

До дитячої лікарні із забоями та іншими травмами бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала семирічну дівчинку. Травми дитина отримала в ДТП. Аварія трапилася близько 23:00 у селі Дарахів, Микулинецької територіальної громади. Водійка автомобіля Mazda не впоралась із керуванням, в'їхала в електроопору і після цього авто частково перекинулося.

У неділю, 14 липня, в автопригоду потрапив і автобус з прочанами. Повідомлення про ДТП надійшло на спецлінію «102» близько 8 години. Аварія сталася на автодорозі поблизу села Соснів Золотниківської громади Тернопільського району.

За попередніми даними, водій автобуса NEOPLAN-316 не впорався з керуванням, зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. У автобусі перебувала 41 особа. Люди їхали на Всеукраїнську прощу у Зарваницю.

До лікарні з травмами звернулося 22 пасажирів, шість з них госпіталізували. Серед травмованих - 13-річна жителька Рівненщини. На місці автотрощі працювала слідчо-оперативна група та спеціалісти криміналісти поліції.

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. За чотирма фактами триває слідство відповідно до статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео