Ростислав Фук

Захисниця з Тернопільщини отримала медалі та відзнаку від Головнокомандувача

«Ластівка» стала однією із десяти жінок у десантно-штурмовому батальйоні

Олеся Рейда з позивним «Ластівка» із села Борсуки Кременецького району отримала нагороди від Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського та міністра оборони України Рустема Умерова за зразкове виконання службових обов’язків. Про це повідомили у пресслужбі Борсуківської громади.

Їй вручили заохочувальну відзнаку Міністерства оборони України – медаль «Захиснику України» та медаль «Хрест пошани» за бездоганну сумлінну службу. Від командира оперативно-тактичного угруповання «Лиман» отримала відзнаку «Знак доблесті». 

«Ластівка» стала на захист України у вересні 2022 року. Вона стала однією із десяти жінок у десантно-штурмовому батальйоні 95 бригади ДШВ. 

Неймовірну пошану та повагу заслуговує кожен, хто у лавах ЗСУ, а особливо - жінки, які на рівні із чоловіками перебувають на полі бою, виконують бойові завдання та несуть на собі немислиму відповідальність не лише своє життя, а й життя своїх побратимів. Щиро дякуємо за захист! Пишаємось заслугами нашої захисниці та зичимо якнайшвидшої перемоги та повернення додому, – йдеться в повідомленні.

«Ластівка» стала на захист України у вересні 2022 року. Вона стала  однією із десяти жінок у десантно-штурмовому батальйоні

Фото 95 бригади ДШВ

Вибір читачів за тиждень

Відео