Захищаючи собаку, мешканець Закарпаття побив тернополянина. Останній перебуває в комі

1514908760_nog

Більше доби знаходиться в комі та не приходить до тями двадцятисемирічний житель Тернополя. Тяжкі тілесні ушкодження чоловік отримав, повертаючись зі своїм товаришем додому, повідомляють у Нацполіції області.

Нещастя трапилося неподалік зупинки громадського транспорту «Цукровий завод» 16 квітня близько 22:00. За словами очевидця, вони поверталися з Березовиці до Тернополя. Їм на зустріч йшли з собакою особи ромської національності - два чоловіка й жінка.

В якийсь момент тварина накинулася на перехожого. Останній, відбиваючись, вдарив її ногою. За чотирилапу тварину вступився один з тріо та вдарив жителя селища в обличчя. Чоловік впав на проїжджу частину, травмувавши голову об асфальт, і уже не вставав.

За товариша вирішив заступитися знайомий, але не встиг, оскільки в цей момент з кущів вийшло ще троє невідомих і в руках одного був предмет, схожий на ніж. Аби не постраждати, житель обласного центру втік.

Потерпілого на тротуарі помітив перехожий. Він і викликав швидку та поліцію. Чоловіка з закритою черепно-мозковою травмою, рваною раною голови та в церебральній комі доправили до лікарні. Його стан медики характеризують, як важкий.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники карного розшуку вийшли на слід підозрюваного. Нападник - житель Закарпатської області, 1999 року народження. Він у скоєному зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри та міри запобіжного заходу .

Дана подія внесена в ЄРДР за статтею 128 частина 1 ККУ - Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео