Ростислав Фук

Затримали водія BMW, який утік з місця смертельної ДТП під Тернополем

У аварії одна людина загинула, семеро тримали травми. Серед них - немовля і двох дітей 8 і 15 років

Тернопільські правоохоронці розшукали водія автомобіля марки BMW-220D, який втік з місця смертельної ДТП. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, аварія трапилася у неділю, 11 лютого, близько 11:45 на вул. Підволочиське шосе. На автодорозі зіткнулися три автомобілі, водій однієї з автівок втік з місця ДТП.

За попередньою інформацією водій автомобіля BMW  зіткнувся із попутним транспортним засобом та втік. У результаті удару «Renault» викинуло на смугу зустрічного руху, де воно врізалося в інше BMW, - розповідає начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Олександр Марченко. 

До лікарні потрапила водійка «Renault», а її 46-річний пасажир  від отриманих травм загинув. 

З травмами різного ступеня тяжкості бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала й кермувальника та 5 пасажирів з іншого авто. Серед травмованих троє дітей - немовля та неповнолітні 8 й 15 років.

Як писав Терен, винуватець ДТП - водій автомобіля марки BMW-220D, втік з місця події. Оперативники карного розшуку спільно зі слідчими та працівниками Управління патрульної поліції розшукали втікача-порушника. Це – 48-річний житель села Смиківці.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео