Тамара Коблик

Збив на дорозі та втік: в Тернополі затримали водія, причетного до смертельної ДТП (фото)

Підозрюваний погодився пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою алкотестера «Драгер». Газоаналізатор показав в його крові 1,6 проміле алкоголю

На вулиці Збаразькій в обласному центрі водій невідомого автомобіля збив 69-річного пішохода. Потерпілий переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Після ДТП кермувальник не зупинився, а поїхав далі. Про це на лінію «102» повідомили очевидці аварії.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Травми пенсіонера виявилися несумісні із життям. Чоловік помер дорогою до лікарні.

В ході проведених оперативних заходів працівники патрульної поліції встановили спочатку марку автівки і її місцезнаходження, а за деякий час знайшли і самого втікача. Це - 52-річний місцевий житель.

Підозрюваний погодився пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою алкотестера «Драгер». Газоаналізатор показав в його крові 1,6 проміле алкоголю.

Водія затримали. Патрульні склали на чоловіка протоколи відповідно до ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Відповідатиме у суді чоловік і згідно зі статтею 286-1 ККУ. Триває слідство.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео